З початку року понад 32 тисячі жителів Херсонщини отримали державної допомоги на 186 млн грн — ОВА

З початку року понад 32 тисячі жителів Херсонщини отримали державної допомоги на 186 млн грн — ОВА

З початку року понад 32 тисячі жителів Херсонської області отримали різних видів державної допомоги на понад 186 млн гривень.

Про це у Telegram повідомила Херсонська ОВА.

Повідомляється, що виплати отримали люди, яким потрібні гроші на лікування, постраждалі від обстрілів, малозабезпечені, сім’ї, в яких виховуються діти, позбавлені батьківського піклування, а також родини загиблих захисників.

Зокрема, з обласного бюджету виділили п'ять мільйонів гривень на підтримку 383 родин загиблих військових, постраждалих від обстрілів та тим, хто опинився у скрутному фінансовому становищі.

"Також гроші спрямували й родинам, які виховують дітей, позбавлених батьківського піклування. Понад 33 млн грн перерахували 95 прийомним сім’ям та 64 будинкам сімейного типу", — йдеться у дописі.

Крім цього, на допомогу малозабезпеченим громадянам спрямували 53,5 млн гривень, повідомив заступник очільника Херсонської обласної військової адміністрації Віталій Шанько.

Раніше Сили оборони півдня повідомили, що з 12 по 18 лютого на Миколаївщині та Херсонщині сапери виявляли та знешкоджували 539 вибухонебезпечних предметів. Спеціалісти розмінували 1 378 гектарів землі у регіонах за цей період.

Підписуйтеся на новини Суспільне Херсон у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube.

На початок