У центрі Києва через аварію на водогоні обмежили рух транспорту

У центрі Києва через аварію на водогоні обмежили рух транспорту

На розі вул. Саксаганського та Еспланадної обмежили проїзд через пошкодження водопроводу
Тимчасове обмеження дорожнього руху. Київоблводоканал

У центрі Києва сталася аварія на водопроводі. Кілька будівель тимчасово без води. Через необхідність ремонту частково обмежили рух транспорту на розі вулиць Саксаганського та Еспланадної.

Про це інформує Київська міська державна адміністрація.

Повідомляється, що на розі вулиць Саксаганського та Еспланадної сталося пошкодження водопровідної мережі діаметром 200 мм, через це на проїжджій частині провалився інженерний колодязь з комунікаціями. На місце вже прибула аварійна бригада "Київводоканалу".

Рух транспорту обмежений на перехресті вул. Саксаганського та Еспланадної другою та третьою смугами (проїзд можливий першою та четвертою смугами).

Тимчасово без водопостачання залишились будівлі за адресами вул. Еспланадна, 20, 20-А, 28, 30, 32, 34/2. До місця аварії спрямували автоцистерну з питною водою, яку встановили за адресою: вул. Еспланадна, 30-32.

Що відомо про аварії на водопровідних мережах у Києві з початку року

8 лютого столичні комунальники усували наслідки аварії на водогоні на просп. Академіка Глушкова. Аварія призвела до затримки руху тролейбусів у цьому районі.

У столиці 25 січня на вулиці Хрещатик, 19 поблизу метро стався витік води через аварію на водогоні. Наслідки аварії ліквідували наступного дня.

24 січня прорвало трубу на вулиці Михайла Бойчука, 35. Стався витік води на проїжджу частину дороги. Без водопостачання залишилися кілька багатоповерхівок.

Двічі за тиждень на Борщагівці прорвало трубу: дві багатоповерхівки залишилися без води. Витік води стався 13 січня 2024 року на бульварі Жуля Верна. У ніч на 8 січня на цій вулиці комунальники вже ліквідовували масштабну аварію. Через прорив водогону затопило вулицю і припарковані автівки на узбіччі.

13 січня у Святошинському районі пошкодження труби виявили на просп. Леся Курбаса, 7-Г. Два найближчі житлові будинки залишились без води.

Раніше на вулиці Академіка Заболотного провалився асфальт через аварію на тепломережі. Рух транспорту був ускладнений, бо пошкодилося покриття проїжджої частини.

На розі бульв. Лесі Українки та вул. Новогоспітальної сталося пошкодження водопровідної мережі. Через ремонт довелося частково перекривати одну смугу руху транспорту.

На початок