Визначилася суперниця Еліни Світоліної в 1/8 фіналу Ролан Гаррос

Визначилася суперниця Еліни Світоліної в 1/8 фіналу Ролан Гаррос

Визначилася суперниця Еліни Світоліної в 1/8 фіналу Ролан Гаррос
.

Нею стала 45-а ракетка світу, французька тенісистка Каролін Гарсія. В наднапруженому матчі вона змогла пройти бельгійську 20-у ракетку світу Елізе Мертенс.

Каролін Гарсія погано розпочала перший сет, вона змогла відіграти один гейм лише при рахунку 0:4. Але на цьому її здобутки закінчилися. Три програні подачі у французки дали Елізе Мертенс виграти перший сет 6:1.

У другій партії справи для Гарсія пішли краще. Вона не дала бельгійці жодного разу вести в рахунку та виграла 6:4. Мертенс програла дві подачі та мала три подвійні помилки. До того ж, Гарсія мала 15 віннерів при семи у Елізе.

Третій вирішальний сет розпочався з двох поспіль виграних геймів у Каролін. Після цього Мертенс відіграла одну подачу, але Гарсія знову відірвалася. Проте Мертенс практично зрівняла рахунок. Кінець третьої партії пройшов максимально напружено, під час останнього гейму Гарсія тричі не змогла взяти матч-поінт, а під час брейк-поінту Мертенс виграла гейм та зрівняла рахунок. Аде третій сет таки Гарсія виграти змогла.

Таким чином, зі Світоліною в 1/8 фіналу зіграє саме французка Каролін Гарсія.

Читайте також: Світоліна вибила другу росіянку та пройшла в 1/8 фіналу Ролан Гаррос

Ролан Гаррос. 1/16 фіналу основної сітки

Каролін Гарсія (Франція) - Елізе Мертенс (Бельгія) - 2:1 (1:6; 6:4; 7:5)

Гарсія - Мертенс. Ключовий момент

  • У Гарсії 26 віннерів, у Мертенс - 18.

Зі Світоліною Гарсія грала чотири рази: у 2015-му, двічі в 2017-му та один у 2018-му. Тричі перемагала французка, одна - за Світоліною.

На початок