Згоріла щитова, затопило квартири: наслідки негоди у Кропивницькому

Згоріла щитова, затопило квартири: наслідки негоди у Кропивницькому

Згоріла щитова, затопило квартири: наслідки негоди у Кропивницькому
. Суспільне: Кропивницький

Згоріла щитова, затопило під’їзд та 17 квартир – такі наслідки нічної негоди у будинку на вулиці Волкова у Кропивницькому. Про це Суспільному розповіла мешканка будинку Адель Сидоренко. З її слів, вода текла з горища, зі стін та сходами.

Після зливи будинкок залишився без електроенергії. Мешканка будинку Ліна Бутенко розповіла, що під час грози загорілась електрощитова: "Пожежа сталася на другому поверсі. Вода лилася через несправні ливневі стоки з п’ятого до першого поверху".

Мешканці будинку написали колективне звернення до житлово-експлуатаційної контори з вимогою утримувати будинок та ливневі стоки в належному стані. За словами Ліни Бутенко, заяву підписали 16 людей: "Будемо чекати на якусь реакцію. Якщо цього не відбудеться, будемо звертатися в суд".

Читайте також: У Кропивницькому під час зливи затопило 9-типоверхівку.

Начальниця об’єднання житлового-будівельного кооперативу Наталія Нечипаренко, розповіла, що до кінця дня поновлять електропостачання: "Зараз там працюють сантехнік та електрик, необхідні матеріали ми купили. Замінимо зливову трубу, якщо вона пошкоджена. У кого застраховані квартири, тим збитки відшкодують страхові компанії. У ЖЕКа немає грошей на відшкодування збитків мешканцям".

Чи звертатимуться до суду, мешканці будинку вирішують.

На початок