У Рівнераді – спалах коронавірусу: найближче засідання сесії скасовують

У Рівнераді – спалах коронавірусу: найближче засідання сесії скасовують

У Рівнераді – спалах коронавірусу: найближче засідання сесії скасовують
. Суспільне Рівне

У Рівному скасували засідання сесії міськради, анонсоване на 1 жовтня, бо частина депутатів захворіли на COVID-19. Розпорядження уранці, 30 жовтня, підписав міський голова, повідомили у Рівнераді.

Четверте пленарне засідання 41 сесії Рівненської міськради мало відбутися у четвер, 1 жовтня. Міський голова Рівного Володимир Хомко підписав розпорядження, яким відмінив попереднє, від 22 вересня – про призначення засідання, повідомив речник Рівнеради Микола Прокопчук.

"Частина депутатського складу захворіли на коронавірус. Точної кількості назвати не можу. Але відомо, що не вдасться зібрати кворум", – сказав речник міськради.

Зазначимо, що усього в Рівнераді – 42 депутати. Про позитивний результат ПЛР-тесту на коронавірус 30 жовтня повідомив секретар Рівнеради Сергій Паладійчук. А 23 вересня про те, що захворіла на COVID-19 повідомила депутатка Рівнеради, заступниця міського голови Галина Кульчинська.

Що відомо

  • Станом на ранок 30 вересня в Рівненській області лабораторно підтвердили 12411 випадків захворювання на коронавірус. Зареєстровано 168 летальних випадків, подолали хворобу 9989 людей. За добу одужало 145 жителів області, інформує Рівненська ОДА.
  • За минулу добу на Рівненщині зареєстровано 109 нових випадків захворювання на COVID-19. Їхній вік – від 19 до 82 років. В роботі залишається 340 зразків.
  • Станом на 30 вересня в Україні лабораторно підтвердили 4 027 нових хворих на COVID-19, померли від ускладнень 64 пацієнти. Загальна кількість випадків інфікування коронавірусом за весь час пандемії сягнула 208 959. Нині хворіють понад 114 тисяч осіб.
  • Кабінет міністрів продовжив адаптивний карантин до 31 жовтня у зв’язку зі збільшенням кількості хворих на коронавірус.
На початок