Один з поранених медиків під час російських обстрілів лікарні в Херсоні перебуває у тяжкому стані

Один з поранених медиків під час російських обстрілів лікарні в Херсоні перебуває у тяжкому стані

Херсон, обстріли, лікарня
Херсон. Зруйнована палата в лікарні внаслідок російських обстрілів. Ілюстративне фото: Херсонська ОВА/Telegram, 24 лютого 2023

Внаслідок обстрілів російською армією лікарні в Херсоні 24 січня 2024 року були поранені троє лікарів, один з них — у тяжкому стані.

Про це в ефірі телемарафону "Суспільне. Спротив" повідомив керівник пресофісу ОВА Олександр Толоконніков.

"У тяжкому стані перебуває лікар-анестезіолог, він знаходиться в лікарні. Також тяжко поранена була жінка, яка перебувала поряд. Другий поранений медик у стані середньої тяжкості, і ще одна медпрацівниця отримала легкі поранення", — сказав Толоконніков.

За словами керівника пресофісу ОВА, російський снаряд влучив поблизу лікарні, це не перших випадок атаки армії РФ на цей медзаклад.

Про те, що російські військові вкотре обстріляли лікарню у середмісті Херсона, повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін. У закладі вибиті шибки та пошкоджені кабінети.

Що відомо про обстріли Херсонщини 24 січня 2024 року

Армія РФ обстріляла Дніпровський район Херсона. Поранений чоловік. Його ушпиталили з уламковим пораненням ноги. Внаслідок російського обстрілу центральної частини Херсона поранена жінка. У неї множинні уламкові поранення ноги.

Російська авіація вдарила по Новобериславу на Херсонщині. Постраждало подружжя.

Російська армія вдарила по селу Садове на Херсонщині. Поранений чоловік, з контузією, вибуховою та черепно-мозковими травмами та пораненням плеча його доправили до лікарні.

Підписуйтеся на новини Суспільне Херсон у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube.

На початок