Брюссель заборонив проституцію

Брюссель заборонив проституцію

Брюссель заборонив проституцію
. AP

Влада Брюсселя вирішила заборонити проституцію у рамках заходів щодо стримання поширення коронавірусу у Бельгії.

Як пише Independent, речниця мерії Брюсселя Вафа Хамміч заявила, що влада закрила три готелі, в яких розміщувалися секс-працівники, через недотримання заходів соціального дистанціювання.

За її словами, поліцейський контроль за такими закладами буде посилено.

Рішення було прийнято після того, як Брюссель вирішив запровадити комендантську годину в барах через зростання кількості випадків COVID-19. З 28 вересня тижня всі бари і кафе повинні бути зачиненими 23:00 до 6:00, тоді як інші підприємства, які продають напої або їжу, закриватимуться о 22:00.

Крім того, з 28 вересня заборонено їсти на вуличних ринках. За даними бельгійської федерації кафе, половина з 12 тисяч барів країни може не пережити коронавірусну кризу. У Брюсселі останніми тижнями спостерігається зростання випадків коронавірусу.

Що відомо

  • Бельгійська столиця Брюссель скасовує обов'язкове носіння медичних масок в усіх громадських місцях з 1 жовтня, але воно залишається необхідним у громадському транспорті, магазинах і кінотеатрах.
  • 23 липня рада безпеки Бельгії вирішила посилити карантинні обмеження, зобов'язавши носити маски у громадських місцях на території країни з 25 липня.
  • За останніми даними Міністерства охорони здоров'я України, Бельгія знаходиться у "зеленій" зоні. Тобто, у випадку повернення з країни, не потрібно проходити двотижневу обсервацію.
  • Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила епідемію вірусу COVID-19 пандемією.
  • Люди молодше 18 років переносять COVID-19 набагато легше, ніж особи старшого віку.
  • Китайські вчені визначили, що 80% хворих на коронавірус мають слабкі симптоми та одужують.

На початок