Смерть чоловіка в Настасові: що кажуть місцеві жителі

Смерть чоловіка в Настасові: що кажуть місцеві жителі

У селі Настасів Тернопільського району, знайшли мертвим 50-річного чоловіка. За результатами розтину його смерть була ненасильницькою. Проте чоловік помер не в тому місці, де знайшли його тіло. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив начальник Нацполіції області Сергій Зюбаненко. Кореспонденти Суспільного побували в Настасові та поспілкувалися з місцевими жителями.

Ось що розповіли жителі цього села:

"Знаю, що цей чоловік працював, будівельником був. Людям помагав. В селі говорили, що він помер. Не знаю навіть, через що помер", — каже Василь Кравець.

Ще один житель села, який не хотів називати своїх імені та прізвища, розповів:

"Я чув, але бачити — не бачив. Чув, що знайшли тіло чоловіка біля фірми. А далі я не знаю. Я там не працюю".

На Тернопільщині триває слідство щодо смерті чоловіка в Настасові
На Тернопільщині триває слідство щодо смерті чоловіка в Настасові. Фото: Fb/Сергій Зюбаненко

Староста Настасова Дарія Блищак на запитання кореспондентів Суспільного про цю ситуацію відповіла:

"А я що знаю про цей випадок? Я що там була присутня? Мені нічого невідомо, абсолютно нічого невідомо. Абсолютно ні одне слово невідомо від нього. Знала цього чоловіка, а про цей випадок не знаю нічого. Від людей в магазині почула, що він помер".

Кореспонденти суспільного звернутися до підприємства за коментарем, в інтересах слідства в компанії ситуацію не коментують.

Нагадаємо, начальник Нацполіції області Сергій Зюбаненко на своїй сторінці у соцмережі написав про цю ситуацію. У повідомленні йдеться: слідчі з’ясували, що чоловік помер на території агропідприємства, де він працював. Воно розташоване неподалік від місця, де знайшли тіло. Поліцейські внесли інформацію до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 115 кримінального кодексу України — вбивство. Максимальне покарання за цією статтею — 15 років ув’язнення, повідомили в пресслужбі Нацполіції області. Також слідчі першого відділення поліції Тернополя розпочали ще одне кримінальне провадження за частиною 3 статті 297 кримінального кодексу — наруга над тілом. Санкції статті передбачає ув’язнення до семи років.

На початок