Російська армія за добу 99 разів обстріляла Херсонщину: поранені двоє людей

Російська армія за добу 99 разів обстріляла Херсонщину: поранені двоє людей

Доповнено

Армія РФ упродовж доби з мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню, танків, дронів та авіації 99 разів обстріляла Херсонську область.

Про це в Telegram повідомив керівник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

По житлових кварталах населених пунктів області російські військові випустили 581 снаряд, по Херсону — 16. Зафіксовані влучання у гуманітарний штаб та пункт незламності у Бериславському районі, а також адмінбудівлю у Херсоні, йдеться в повідомленні.

Внаслідок російської збройної агресії поранені двоє людей, повідомив Прокудін.

За даними Херсонської МВА, російські війська за добу 14 разів обстріляли територію громади. Ураження зафіксували у Херсоні, Садовому, Молодіжному, Придніпровському, Комишанах та Антонівці. Загиблих та поранених немає, йдеться в повідомленні.

Як повідомив у марафоні "Суспільне. Спротив" керівник пресофісу ОВА Олександр Толоконніков, після вчорашніх російських обстрілів у Бериславі Херсонської області пошкоджений гуманітарний штаб. Місцевий житель отримав скалкові поранення внаслідок скиду з дрона вибухового пристрою. Також через атаки РФ поранений житель Інгульця. Обох чоловіків шпиталізували.

Що відомо про обстріли Херсонщини 15 січня 2024 року

За даними Генштабу ЗСУ, протягом доби війська РФ на Херсонському напрямку з артилерії обстріляли Херсон, Берислав, Томарине, Іванівку, Микільське та Станіслав.

Армія РФ обстріляла пункт «швидкої» у Станіславі на Херсонщині. Пошкоджена спецавтівка. Також внаслідок артилерійської атаки по селу пошкоджені житлові будинки. Поранена жінка, її шпиталізували.

Російські військові скинули з безпілотника вибухівку на жительку Берислава на Херсонщині. Вона отримала поранення спини та ніг.

Російські війська обстріляли Білозерську громаду на Херсонщині. Загорівся багатоквартирний житловий будинок. Рятувальники загасили пожежу.

Підписуйтеся на новини Суспільне Херсон у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube.

На початок