"Лікарі вирішують, коли можуть відпустити": близькі повідомили про стан Кернеса

"Лікарі вирішують, коли можуть відпустити": близькі повідомили про стан Кернеса

"Лікарі вирішують, коли можуть відпустити": близькі повідомили про стан Кернеса
.

Стан Харківського міського голови Геннадія Кернеса "значно покращився".

Про це в Instagram повідомив пасинок Кернеса Родіон Гайсинський. За його словами, він відвідував мера вранці 22 вересня.

"Стан набагато кращий, лікарі вирішують, коли зможуть відпустити до Харкова. Зв’язок у палаті, як і раніше, заборонений. На вибори йде він, і це не обговорюється", — написав Гайсинський.

кернесс
Instagram

"Все добре", — повідомила Оксана Гайсинська.

На 23 вересня у Харкові запланована конференція партії "Блок Кернеса — Успішний Харків", на якій мають висунути кандидата у мери Харкова, а також кандидатів у місцеві ради.

Що відомо

  • Геннадій Кернес не з'являвся на публіці після дня міста, 23 серпня.
  • 14 вересня у міськраді підтвердили, що з 10 вересня Геннадій Кернес перебуває на лікарняному.
  • Інформацію про госпіталізацію Кернеса до 17 міської лікарні речник мерії підтвердив 15 вересня. Там також повідомили, що у мера коронавірус та двостороннє запалення легень. Його стан на 15 вересня, за словами речника мерії Юрія Сидоренка, оцінювався як стабільно важкий.
  • 16 вересня о 19:15 в Харків з Нюрнберга прибув літак Bombardier Challenger 604 з бортовим номером D-AFAD, яким за кілька годин доправили до Берліна хворого на COVID-19 Кернеса.
  • 17 вересня друг Кернеса Павло Фукс повідомив, що мер Харкова шпиталізований до берлінської клініки "Шаріте".
  • 18 вересня Кернес відобразив суттєві зміни в майновому стані. Мер витратив понад 5 млн грн на медичні послуги та спеціалізований авіапереліт.
На початок