У Львові стався вибух у приватному будинку: є загиблі

У Львові стався вибух у приватному будинку: є загиблі

Оновлено
У Львові стався вибух у приватному будинку: є загиблі
Вибух у приватному будинку у Львові на вулиці Княгині Ольги. Фото: Патрульна поліція Львівщини

Ввечері, 23 грудня, у Львові, у приватному будинку на вулиці Княгині Ольги стався вибух. Рятувальники повідомили про чотирьох травмованих, з них двоє — діти. Загинули троє людей.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі міський голова Львова Андрій Садовий.

"На вул. Княгині Ольги стався вибух у приватному будинку. Є руйнування несучих стін. Можливо під завалами люди. На місці працюють рятувальні служби. Причини та наслідки встановлюються", — написав Садовий.

Рух вулицею Княгині Ольги від вулиці Сахарова до вулиці Володимира Великого в напрямку вулиці Наукової перекрили, повідомили у Патрульній поліції Львівщини. "Патрульні забезпечують регулювання дорожнього руху, охорону місця події та допомагають іншим службам у ліквідації наслідків", — додали у Патрульній поліції.

Внаслідок вибуху 4 травмованих, з них двоє дітей, ще двоє людей можуть бути під завалами, розповів у коментарі Суспільному речник рятувальників Віталій Туровцев.

"Попередньо — це вибух газу. Будівля двоповерхова, є руйнування і капітальних, і основних стін. Тривають роботи по розбору завалів", — розповів речник ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев.

За його словами, у будинку проживало дві сім'ї.

За інформацією Андрія Садового, вибух трапився у гаражі.

"У будинку проживає 6 людей. 2 дитини та 2 жінки – їх повезли з опіками в лікарню. Стан постраждалих неважкий. Ще 2-х чоловіків шукають рятувальники. Можливо вони під завалами", — додав Андрій Садовий.

Станом на 23:15 під завалами знайшли тіло чоловіка. Йому приблизно 45-50 років, повідомив міський голова Садовий. У суміжному будинку знайшли тіло загиблої жінки віком близько 70 років. Причину її смерті зʼясовують.

Близько опівночі Андрій Садовий також повідомив, що рятувальники знайшли третє тіло чоловіка, який загинув внаслідок вибуху у приватному будинку у Львові.

За даними ДСНС, о 23:17 пожежу загасили. О 04:38 рух вулицею відновили, повідомляють патрульні.

На початок