З Чернівців до Запоріжжя почав курсувати новий потяг. Що відомо

З Чернівців до Запоріжжя почав курсувати новий потяг. Що відомо

З Чернівців до Запоріжжя почав курсувати новий потяг. Що відомо
. Фото: Укрзалізниця

З 10 грудня почав курсувати потяг №216/215 Запоріжжя — Чернівці. Цей залізничний рейс до Чернівців — один із трьох, які Укрзалізниця анонсувала наприкінці листопада на 2024 рік.

Потяг "Запоріжжя-Чернівці" курсуватиме щоденно й матиме зупинки в Івано-Франківську, Львові, Дніпрі та Запоріжжі.

З Чернівців потяг відправлятиметься о 12:38. До Запоріжжя прибуватиме об 11:05. Загальний час у дорозі — понад 22 години, йдеться на сайті Укрзалізниці.

З Запоріжжя потяг відправляється о 13:00 й прибуває до Чернівців о 10:21. Загальний час у дорозі — понад 21 година.

Що відомо про анонсований потяг "Ужгород-Чернівці"

Раніше в Укрзалізниці повідомили, що з 10 грудня почне курсувати щоденний потяг №345/346 "Ужгород-Чернівці" через гірськолижний курорт у Славську. За інформацією Укрзалізниці, гірський напрямок в пік сезону потребує такого сполучення. Також так планували відновити історичне пряме сполучення Закарпаття з Буковиною.

Водночас квитків на сайті Укрзалізниці на цей потяг немає.

Що відомо про анонсований потяг "Кременчук-Чернівці"

В Укрзалізниці повідомляли, що потяг №129/130 "Кременчук-Чернівці" курсуватиме з 2024 року. Потяг за маршрутом курсуватиме через день. Вперше Чернівці отримають пряме сполучення з містом Кременчук.

Новий графік руху поїздів на 2024 рік розробляли з урахуванням відгуків пасажирів. Понад 7000 користувачів мобільного застосунку УЗ дали свої пропозиції восени.

Читайте Суспільне Чернівці у Telegram: головні новини

Станьте частиною Суспільне Чернівці: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи села. Пишіть нам на пошту редакції новин: [email protected].

На початок