Представники Херсонської та Миколаївської дирекції Укрпошти передали допомогу українським бійцям на передову

Представники Херсонської та Миколаївської дирекції Укрпошти передали допомогу українським бійцям на передову

Ексклюзивно

Коробки з печивом, цукерками, консервами, засобами гігієни, свічки та інші необхідні українським військовим речі зібрали у Херсонському та Миколаївському відділеннях Укрпошти.

За словами керівника Херсонської та Миколаївської дирекції "Укрпошти" Єгора Косорукова, марафон розпочали 14 жовтня 2023 року.

"Ми розпочали другий етап марафону. Клієнти Укрпошти можуть долучитись до підтримки, придбати будь-що у відділеннях пошти: продукти, гігієнічні засоби, написати листівки та виразити подяку бійцям, а ми передамо військовим на передову", — каже Косоруков.

Укрпошта відправила допомогу бійцям на передову
Українській військові тримають в руках листівки, які передали представники Херсонського та Миколаївського відділення Укрпошти, 15 листопада 2023 рік. Фото: Суспільне Херсон

Під час першого етапу марафону зібрали більше ніж 150 коробок з продуктами та засобами гігієни.

"Все, що зібрали сьогодні (ред. 15 листопада 2023 року) передали через генерал-майора Дмитра Марченка на потреби підрозділів українських захисників, які цього потребують", — сказав директор Укрпошти.

Допомога від Укрпошти для українських захисників на передову
Представники Херсонської та Миколаївської дирекції Укрпошти, які передали допомогу українським військовим на передову, 15 листопада 2023 рік. Фото: Суспільне Херсон

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок