У Львівському ТЦК та СП розпочали службову перевірку через відео конфлікту з цивільними

У Львівському ТЦК та СП розпочали службову перевірку через відео конфлікту з цивільними

Доповнено
У Львівському ТЦК та СП розпочали службову перевірку через відео конфлікту з цивільними
. Скріншот з відео конфлікту зі спільноти "Так люблю той Львів"

У Львівському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки розпочали службову перевірку через відео, де чоловіки у військовій формі силою заштовхують цивільного у мікроавтобус.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Львівського ОТЦК та СП.

Інцидент між цивільними та нібито представниками військкомату у Львові зафільмували перехожі на мобільні телефони. На кількох відео, які шириться соцмережами, видно, що чоловіки у військовій формі силою заштовхують цивільного у жовтий мікроавтобус. У конфлікт втручаються жінки, які з криками намагаються завадити цим діям. На одному з відео чоловік у формі підходить до дівчини, яка веде зйомку, та намагається цьому перешкодити. Невдовзі відео закінчується. У підсумку мікроавтобус попри крики та штовханину зачиняють, після чого він їде в невідомому напрямку.

У Львівському центрі комплектування заявили, що розпочали службову перевірку.

"Мережею інтернет поширюється інформація щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням та працівниками ТЦК. Запевняємо, що з нашої сторони будуть здійснені усі необхідні заходи, у найкоротші терміни буде встановлено усі подробиці та прийнято усі необхідні рішення!" — йдеться у повідомленні.

11 листопада у Львівському центрі комплектування повідомили, що в результаті службової перевірки "визначені посадові особи, які будуть притягненні до відповідальності".

Схожий випадок трапився у Львові у жовтні. Тоді двоє чоловіків у військовій формі затягували цивільного, який їм опирався, у приміщення.

На початок