Спортсменка з Нікополя стала чемпіонкою міжнародних змагань з настільного тенісу

Спортсменка з Нікополя стала чемпіонкою міжнародних змагань з настільного тенісу

Спортсменка з Нікополя стала чемпіонкою міжнародних змагань з настільного тенісу
. Фото: Нікопольська міська рада

14-річна спортсменка з Нікополя, що на Дніпропетровщині, Анна Дерлюк стала чемпіонкою міжнародних змагань з настільного тенісу.

Про це йдеться на сайті Нікопольської міської ради.

Вихованка дитячо-юнацької спортивної школи «Трубник» Анна Дерлюк стала золотою призеркою змагань серед дівчат U-15, а серед дівчат U-17 виборола срібну медаль.

Турнір з настільного тенісу відбувався з 28 по 29 жовтня в місті Самобор (Хорватія).

Що відомо про Анну Дерлюк

Анна Дерлюк народилася 1 лютого 2009 року в Нікополі. Українська спортсменка з настільного тенісу. Неодноразова чемпіонка і призерка Чемпіонатів України за різними віковими категоріями.

Почала займатися настільним тенісом у сім років.

На початку 2022 року взяла участь у зборах мінікадетської збірної України і відібралася для участі в міжнародних турнірах у Бельгії та Франції.

Має брата-близнюка Антона, з яким вони народилися в один день і який також займається настільним тенісом.

Участь в найбільших турнірах України

У 2018 році стала чемпіонкою у командному розряді (Дніпропетровська обл.) мінікадетського чемпіонату України-2018 (до 12 років). У 2019 році була бронзовою призеркою у жіночому парному розряді мінікадетського чемпіонату України-2019 (до 12 років). Також цього року на мінімінікадетському (U10) чемпіонаті України-2019 стала двічі чемпіонкою в одиночному та командному розряді, срібним призером у жіночому парному розряді та бронзовою призеркою в змішаному парному розряді.

У 2020 році стала чемпіонкою у командному розряді (Дніпропетровська обл.) Мінікадетського ЧУ-2020 (до 12 років). У 2021 році стала чемпіонкою у командному розряді (Дніпропетровська обл.) у U13 ЧУ-2020 (до 13 років).

Участь в міжнародних турнірах

У 2020 році вперше брала участь у турнірі Hungarian Mini Cadet Open-2020 у розряді мінімінікадетів. Увійшла до 16-ки найсильніших.

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок