"Я просто йшла вперед і вірила". У Кривому Розі поліцейська розшукала в лісосмузі безвісти зниклого чоловіка

"Я просто йшла вперед і вірила". У Кривому Розі поліцейська розшукала в лісосмузі безвісти зниклого чоловіка

Діана, поліцейська
. Суспільне Дніпро

Поліцейська Криворізького району розшукала у лісосмузі безвісти зниклого чоловіка. Для допомоги залучали кінологів зі службовими собаками, використовували дрон та тепловізор. Чоловіка знайшла старша спеціалістка-криміналістка Діана Лозівська.

"Мені дісталась група три, там, де була польова місцевість, і кожен виконував свою роботу, ніхто не сидів, всі шукали. В посиленому режимі всі працювали, хотілося, щоб був результат якнайшвидше", — каже вона.

За словами Діани Лозівської, пошуки чоловіка тривали більш ніж добу. Залучали кінологів, використовували дрон та тепловізор. Поліцейська знайшла його неподалік поля.

"Я просто йшла вперед і вірила в те, що я його знайду, якесь таке відчуття було. Пішла через поле вздовж посадки і я бачу: біла пляма. Вирішила піти. Підійшовши ближче, я побачила чоловіка. Він не ворушився. Потім я вже почала знімати свій однострій, зігрівати його, розтрати", — каже Діана.

Медики обстежили чоловіка, у нього було переохолодження. Син знайденого Денис Ващенко розповідає: його батько має проблеми зі здоров'ям, тому губиться не вперше.

"Всі шукали, всі допомагали, всі сусіди і знайомі допомагали шукати. Ми повністю проходили всю територію села і за селом", — говорить син.

Діана Лозівська каже, це вже вдруге, коли її залучають до пошуку безвісти зниклих людей.

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок