На сесії міськради Чернівців представили двох нових депутаток: що про них відомо

На сесії міськради Чернівців представили двох нових депутаток: що про них відомо

На сесії міськради Чернівців представили двох нових депутаток: що про них відомо
. Людмила Сідлецька та Ірина Добровольська. Фото: Суспільне Чернівці

28 вересня на сесії міськради Чернівців представили двох нових депутаток, що замінять Тетяну Шепелько та Віталія Михайлішина, які напередодні склали повноваження. Депутатками стануть Людмила Сідлецька та Ірина Добровольська.

Про це повідомляє кореспондентка Суспільного з сесії міської ради.

Людмила Сідлецька стала депутаткою міськради від "Пропозиції". Сідлецька є головою відокремленого підрозділу Федерації плавання України в Чернівецькій області, йдеться на платформі OpenData.

Ірина Добровольська стала депутаткою від "Команди Михайлішина". Добровольська балотувалася у 2020 році від партії "Команда Михайлішина" до обласної та міської рад, втім не була обрана, йдеться на сайті руху "Чесно". Понад три вона роки є приватним підприємцем, займається роздрібною торгівлею залізними виробами, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами.

Що передувало

  • На сесії міської ради 31 серпня депутати Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин з фракції "Команда Михайлішина" та Тетяна Шепелько від фракції "Пропозиція" достроково склали повноваження за своїми заявами. Їхні рішення підтримали депутати на сесії міської ради.

Хто з депутатів склав повноваження раніше

  • У листопаді 2022 року депутати Чернівецької міськради проголосували за припинення повноважень депутатів від "Народного контролю" Михайла Яринича та Івана Гончарюка. Обидва обранці повідомили, що служать в ЗСУ, тому складають повноваження для повноцінної роботи фракції.
  • Також повноваження склала депутатка від "Єдиної Альтернативи" Наталія Дембіцька. Причиною назвала працевлаштування в Нідерландах.

Читайте Суспільне Чернівці у Telegram: головні новини

Станьте частиною Суспільне Чернівці: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи села. Пишіть нам на пошту редакції новин: [email protected].

На початок