У львівському трамваї №8 померла жінка

У львівському трамваї №8 померла жінка

Доповнено
У львівському трамваї №8 померла жінка
Ілюстративне. Фото: Суспільне Львів

Вранці, 27 вересня, у львівському трамваї №8 померла жінка. Випадок трапився на вулиці Івана Франка. Пасажирку трамвая реанімували медики, проте врятувати її не вдалося.

Про це Суспільному повідомили у ЛКП "Львівелектротранс" та Львівському обласному центрі екстреної медицини.

Як розповіла речниця ЛКП "Львівелектротранс" Ольга Бачинська, на вулиці Франка на зупинці від центру, зайшла літня жінка. Їй стало погано, пасажири викликали швидку.

"Виїжджали медики. Там була асистоліяАсистолія — відсутність шлуночкових скорочень в контексті смертельної серцевої аритмії й повне припинення біоелектричної активності серця., було діагностовано клінічну смерть. Впродовж 40 хвилин бригада проводила реанімацію. Через 40 хв реанімації поставлено діагноз — "біологічна смерть". Жінці приблизно 60 років, невідома особа", — розповіла речниця Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тетяна Андрєєва.

Через випадок, у русі трамваїв відбулася затримка.

"Затримка у русі відбулася на годину та 6 хв, були затримані трамвайні маршрути №3, 8 та 9. Станом на 10 ранку рух транспорту відновлено", — розповіла речниця "Львівелектротранс" Ольга Бачинська.

На місце виїхали правоохоронці. Як розповіла речниця ГУ Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська, ознак насильницької смерті не виявили. Також правоохоронці встановили особу жінки. Це 72-річна львів'янка.

На початок