На Буковині прощаються з шістьма загиблими на війні військовими

На Буковині прощаються з шістьма загиблими на війні військовими

На Буковині прощаються з шістьма загиблими на війні військовими
Загиблі військові Буряк, Галяр, Заручинський. . Чернівецька обласна військова адміністрація

У Чернівецькій області 23 вересня прощаються з шістьма загиблими на війні військовими, — Романом Буряком, Денисом Галяром, Михайлом Заручинським, Андрієм Шевчуком, Романом Руснаком та Сергієм Москалюком.

Про це повідомили на сторінці обласної військової адміністрації у Facebook.

З Романом Буряком, воїном військової частини А0284, прощались о 9:00 в селі Подвірне Мамалигівської громади. Військовому було 27 років.

Дениса Галяра, воїна військової частини А0224, поховають об 11:00 на Центральному міському кладовищі в Чернівцях.

Михайло Заручинський був воїном військової частини А4722. Загинув 16 серпня під час виконання бойового завдання. Про це повідомляють на сторінці Конятинської громади у Facebook. З військовим прощались о 9:00 в селі Довгопілля.

Загиблі військові Шевчук, Руснак та Москалюк
Загиблі військові Шевчук, Руснак та Москалюк. Чернівецька обласна військова адміністрація

Андрій Шевчук, воїн військової частини А4267, загинув від поранень, які отримав внаслідок артилерійського обстрілу в районі ведення бойових дій. Про це повідомляють на сайті Лівинецької громади. Військовому було 28 років, з ним прощаються об 11:00 в селі Лівинці.

Романа Руснака, воїна військової частини А4722, поховали о 8:00 в селі Боянчук.

Сергій Москалюк, воїн військової частини А4722, загинув внаслідок артилерійського обстрілу під час виконання бойового завдання. Про це повідомив голова Глибоцької громади Григорій Ванзуряк у Facebook. З військовим прощатимуться о 12:00 в селищі Глибока.

На початок