Дебют Антоніо Лукіча: режисер зняв кліп для рок-гурту "Жадан і Собаки" (відео)

Дебют Антоніо Лукіча: режисер зняв кліп для рок-гурту "Жадан і Собаки" (відео)

Дебют Антоніо Лукіча: режисер зняв кліп для рок-гурту "Жадан і Собаки" (відео)
Кліп на пісню "Рогань" рок-гурту "Жадан і Собаки". Жадан і Собаки\Facebook

Режисер Антоніо Лукіч зняв кліп для харківського рок-гурту "Жадан і Собаки" на пісню "Рогань". Це — дебют Лукіча як кліпмейкера.

"Завдяки творчій співпраці музикантів та Антоніо вийшла повчальна й меланхолійна історія про безтурботність дитинство, п’янкий чар підліткового доростання та важливість горизонтальних соціальних зв’язків", — поділилися "Жадан і Собаки" на своїй Facebook-сторінці.

Сюжет кліпу розповідає про підлітка-кур'єра, у якого вкрали велосипед, поки він заносив замовлення у харківську жіночу перукарню "Барбі" (фронтмен гурту Сергій Жадан зіграв тамтешнього працівника). Хлопець зібрав друзів, і діти разом помстилися кривднику: влаштували йому смугу пасток та відлупцювали. На тлі основних подій у відеоролику показані зруйновані росіянами харківські будинки.

Насамкінець кліп оголошує свою мораль у форматі "народної мудрості": "Не чіпай чуже, бо отримаєш п*зд*".

Про гурт "Жадан і Собаки" 

Український рок-гурт із Харкова, що виник у 2000 році. Спочатку він називався "Собаки у космосі", але у 2014 році внаслідок тісної співпраці з Сергієм Жаданом гурт змінив назву. Колектив брав участь у фестивалях "Таврійські ігри", "Раз. Liv", "Музичний Острів", "5 озер", "Мазепа-Фест", "День Незалежності з Махном" та інших.

Про Антоніо Лукіча

Український теле- та кінорежисер, сценарист з Ужгорода. Автор фільмів "Люксембург, Люксембург" та "Мої думки тихі", а також телесеріалів "Секс, інста і ЗНО" й "Королі палат".

Читайте нас у Facebook, Instagram і Telegram, дивіться наш YouTube

Поділіться своєю історією з Суспільне Культура. З нами можна зв'язатися у соціальних мережах та через пошту: [email protected]

На початок