Обстріли Донеччини: за добу пошкоджено 50 цивільних об'єктів

Обстріли Донеччини: за добу пошкоджено 50 цивільних об'єктів

Обстріли Донеччини: за добу пошкоджено 50 цивільних об'єктів
. Пожежа у лікарні Авдіївки після обстрілу. 1 вересня 2023 року. Фото: Telegram/ Муса Магомедов

Село Багатирь було обстріляно трьома ракетами С-300 та реактивною системою залпового вогню. Вугледар 34 рази потрапляв під обстріл росіян, а у Лиманській громаді зафіксовано 17 обстрілів. Всього за минулу добу в Донецькій області пошкоджено 50 цивільних об'єктів. Про це повідомляє Поліція Донеччини.

Армія РФ атакувала:

  • міста Авдіївка, Слов'янськ, Торецьк, Часів Яр,
  • селища Курдюмівка,
  • села Багатир, Богоявленка, Діброва, Новоселівка Перша, Орлівка, Петропавлівка, Шахтарське.

Пошкоджено 50 цивільних об’єктів: 20 житлових будинків, дитячий садок, ліцей, школи, гуртожиток, будинок культури, фельдшерський пункт, господарчі споруди, гаражі, автомобілі, ЛЕП.

По селу Багатир російські війська вдарили трьома ракетами С-300 та з РСЗВ "Смерч", руйнували фермерське господарство та 6 приватних будинків. Петропалівка була обстріляна "Іскандерами" та крилатою ракетою Х-35, пошкоджено 6 приватних будинків, фельдшерсько-акушерський пункт, будинок культури, господарську споруду та гаражі.

По Слов’янську завдали удару п’ятьма ракетами С-300. Руйнувань зазнали навчальний корпус, гуртожиток, приватний будинок.

За даними Донецької ОВА Вугледар зазнав авіаудару і 34 артобстрілів. У Мар'їнській громаді потерпають Красногорівка, Єлизаветівка і Катеринівка.

У Сіверську пошкоджено будинок, у Званівці під вогнем три вулиці. У Лиманській громаді зафіксовано 17 обстрілів.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок