Лікарі розповіли про стан травмованого під час нічної атаки по Львову

Лікарі розповіли про стан травмованого під час нічної атаки по Львову

Лікарі розповіли про стан травмованого під час нічної атаки по Львову
. Суспільне Львів

26-річний чоловік, травмований під час нічної атаки безпілотниками на Львів, перебуває у лікарні. Він у задовільному стані.

Про це повідомив лікар-травматолог лікарні святого Пантелеймона Костянтин Панчук.

Пацієнт прибув у медзаклад близько шостої ранку. Він перебуває у відділенні травматології-ортопедії. Медики стабілізували переломи чоловіка і він почуває себе задовільно.

"У нього трикісточковий перелом гомілково-стопного суглоба та забій легенів. Надалі ми проведемо оперативне втручання, стабілізуємо перелом, активізуємо та вертикалізуємо пацієнта. І будемо далі спостерігати", – розповів лікар.

Також міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що під завалами на території промислових складів знайшли тіло чоловіка.

Що відомо про атаку безпілотниками 19 вересня

Вночі 19 вересня під час повітряної тривоги Львівщину атакували дронами-камікадзе типу "шахед".Є три влучання у промислові склади у Львові.

Внаслідок атаки загинув один чоловік. Також є травмований – це 26-річний чоловік.

За попередньою інформацією, у напрямку нашої області летіло 18 таких дронів. 15 із них збили Сили ПВК "Захід". Сім збили безпосередньо у повітряному просторі Львівської області. Максим Козицький додав, що цифри ще можуть трохи змінитися, а інформація уточнюється.

Повітряну тривогу на Львівщині оголосили о 03:39 і тривала вона до 06:00.

На початок