Під Євпаторією сталися потужні вибухи в районі військової частини окупантів

Під Євпаторією сталися потужні вибухи в районі військової частини окупантів

Оновлено
Під Євпаторією сталися потужні вибухи в районі військової частини окупантів
. В Євпаторії пролунали вибухи в районі військової частини, 14 вересня 2023 року. Фото: Telegram/Крымский ветер

У четвер, 14 вересня, в районі села Уютне під окупованою Євпаторією пролунало кілька потужних вибухів. Там знаходиться одна з військових частин російських окупантів.

Читайте цей матеріал кримськотатарською

Про це повідомили Суспільному Крим місцеві жителі.

"Був один дуже сильний вибух, затремтіли вікна. Певно все місто чуло. Потім було ще кілька вибухів, трохи тихіших. Зараз по вулицях міста їздять швидкі допомоги та машини МНС", — наголосив житель Євпаторії.

Як зазначають мешканці міста, у тому районі знаходиться військова частина №85683.

Крім того, вони бачили проліт безпілотників та роботу російських сил ППО.

Міноборони Росії у Telegram стверджує, що близько 05:30 ранку російські системи ППО збили 11 безпілотників літакового типу в Криму.

"Черговими засобами ППО знищено одинадцять безпілотних літальних апаратів над територією Республіки Крим", - йдеться у повідомленні.

Уламки одного зі збитих БПЛА зняли очевидці в Євпаторії.

UPD:

Місцеві мешканці розповіли Суспільному Крим, що уламки безпілотника впали на перехресті проспекту Перемоги та вулиці Дємишева.

"У місті зараз паніка, всі попрокидалися о 05:40 від вибухів. Місцева влада ніяк не комунікує. Взагалі не зрозуміло, що відбувається. По місту їздять швидкі та пожежні машини. Вулицю Дємишева перекрили, там біля колишнього ПриватБанку впав безпілотник", — зазначив євпаторієць.

Під Євпаторією сталися потужні вибухи в районі військової частини окупантів
Під Євпаторією сталися потужні вибухи в районі військової частини окупантів. Місце падіння уламків БПЛА в Євпаторії 14 вересня 2023 року

Що відомо про останні вибухи у Криму

  • 13 вересня у Міноборони РФ заявили, що внаслідок влучення крилатих ракет було пошкоджено два кораблі, які перебувають на ремонті на судноремонтному заводі Севморзавод, де також через пожежу постраждали щонайменше 24 людини.
  • 12 вересня за 40 кілометрів від Красноперекопська на півночі тимчасово окупованого Криму чули вибухи.
  • 10 вересня у Міноборони РФ стверджували, що сили ППО знищили вісім безпілотників над акваторією Чорного моря поблизу узбережжя окупованого Криму.
  • 9 вересня в окупованому Сімферополі горіла військова частина, перед цим було чутно вибух. Окупанти заявили про "побутове загоряння".

Підписуйтеся на новини Суспільне Крим у Telegram, Viber та у Facebook

На початок