Сесію Львівської міськради перенесли через випадки інфікування депутатів COVID-19

Сесію Львівської міськради перенесли через випадки інфікування депутатів COVID-19

Сесію Львівської міськради перенесли через випадки інфікування депутатів COVID-19
. Роман Балук

Засідання сесії Львівської міської ради, яке мало відбутися завтра, 21 серпня, перенесли через те, що серед депутатів та посадовців мерії підтвердили випадки інфікування COVID-19. Рішення про перенесення сесії прийняли під час засідання колегії.

Як повідомили Суспільному у пресслужбі Львівської міської ради, випадки зараження коронавірусом – поодинокі, проте заради безпеки вирішили перенести пленарне засідання Львівської міської ради.

Пленарне засідання сесії ЛМР мало розпочатися о 10:00, 21 серпня. У порядку денному було 478 питань, які мали розгянути депутати.

Про дату та час проведення перенесеного пленарного засідання у мерії повідомлять згодом.

Що відомо

  • Станом на ранок, 20 серпня, на Львівщині підтверджено 12631 випадок інфікування коронавірусом, з них 344 — летальні.
  • По всій території Львівської області встановлено "помаранчевий" рівень епідемічної небезпеки, а у місті Самбір — "червоний".
  • На Львівщині у місті із "червоним" рівнем епіднебезпеки відмовилися посилювати карантин.
  • На Львівщині хворих на коронавірус почали госпіталізовувати у Буську центральну районну лікарню та Жидачівську центральну районну лікарню. Про це Суспільному повідомив директор обласного департаменту охорони здоров'я Орест Чемерис. Це медзаклади "другої черги".
  • У Львові безкоштовний ПЛР-тест на коронавірус роблять у чотирьох лабораторіях. Пройти безкоштовний ПЛР-тест можна лише маючи направлення від сімейного лікаря.
  • ІФА чи ПЛР – у чому відмінність. Пояснює головна епідеміологиня Львівщини.
  • У місті Львів, Перемишлянському, Пустомитівському та Миколаївському районах Львівської області встановили "помаранчевий" рівень поширення коронавірусу.
На початок