Поліцію повідомили про замінування шкіл Києва: вибухівки не знайшли

Поліцію повідомили про замінування шкіл Києва: вибухівки не знайшли

Оновлено
Поліцію повідомили про замінування шкіл Києва: вибухівки не знайшли
. Фото: УНІАН (ілюстративне)

Київська поліція отримала інформацію щодо замінування усіх середніх шкіл, розташованих у місті. Після перевірки вибухівку не знайшли.

Про це повідомила у Telegram пресслужба Київської міської військової адміністрації.

Повідомлення про замінування шкіл правоохоронці отримали у першій половині дня. Перевіряли заклади освіти поліцейські власними силами, підрозділи ДСНС планували залучати у випадку необхідності.

"Щодо евакуації дітей та вчителів з приміщень, рішення буде прийматися додатково адміністрацією навчальних закладів та поліцією", — йдеться у повідомленні.

"На відпрацювання направленні сили поліції Києва. Це вибухотехніки, слідчооперативні групи, дільничні. А також залучені працівники ДСНС. Зараз триває ще перевірка",— повідомила вдень Суспільному речниця поліції Києва Юлія Гірдвіліс.

Надвечір у КМВА відзвітували, що інформація про замінування не підтвердилась, тому виклик виявився хибним.

Що відомо про замінування навчальних закладів у Києві

22 березня у Києві правоохоронцям надійшло анонімне повідомлення про замінування школи № 76 у Святошинському районі столиці. Вибухонебезпечних предметів не виявили.

17 березня у столиці правоохоронцям надійшло анонімне повідомлення про замінування шкіл №66 та №11 у Дніпровському районі столиці. Вибухівки не виявили в жодному закладі.

16 березня київським правоохоронцям надійшло також надійшло анонімне повідомлення про замінування школи №246 у Дніпровському районі столиці. Як Суспільному повідомили у поліції Києва, вибухівки не виявили.

Столичні правоохоронці 15 грудня, отримали повідомлення про замінування однієї зі столичних шкіл. Після огляду закладу вибухонебезпечних предметів там не виявили.

На початок