Воїни з двометровим зростом служить у 14-ій волинській бригаді

Воїни з двометровим зростом служить у 14-ій волинській бригаді

Воїни з двометровим зростом служить у 14-ій волинській бригаді
Військовослужбовець Руслан з 14-ої бригади, 27 серпня 2023 рік. Фото: 14-та окрема механізована бригада імені князя Романа Великого

Військовослужбовець Руслан вже рік служить у 14-ій окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого. Чоловік має зріст два метри та десять сантиметрів.

Руслан каже, що в такому зрості є свої "плюси" та "мінуси". Історію бійця розповіли на Facebook-сторінці бригади.

"Із плюсів – яблука зручно обривати. А з мінусів – те, що одяг і взуття 48 розміру, і військові і цивільні шиють тільки під замовлення. На щастя, зараз із цим стало набагато простіше", – говорить боєць.

Боєць каже, що в його родині всі високі, але він переріс навіть найвищого діда зі зростом у два метри та п'ять сантиметрів. Говорить: окопи копає на свій зріст. "Від цього трохи незручностей у побратимів, але хай носять із собою підставки", – жартує військовий.

Цьогоріч у січні "на нулі" Руслан отримав поранення. Обоє ніг були посічені майже сотнею осколків. Було лікування і тривала реабілітація. "Відголоски поранення даються взнаки й досі", — зізнається Руслан.

До служби в князівській бригаді Руслан працював будівельником. Нині ж, — каже, — планів на майбутнє не будує. "Головне досягти найважливішої для нас усіх мети — вибороти Перемогу", — говорить захисник.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок