Андрій Комар і Артем Журавель. На фронті загинули двоє військових з Дніпропетровщини

Андрій Комар і Артем Журавель. На фронті загинули двоє військових з Дніпропетровщини

Андрій Комар і Артем Журавель. На фронті загинули двоє військових з Дніпропетровщини
. Ілюстративне фото: Pixabay

У боях з російською армією загинули двоє військових з Дніпропетровщини — Андрій Комар з Новомосковська і Артем Журавель з Кам`янського.

Про загибель старшого сержанта Андрія Комара у своєму Telegram-каналі повідомив міський голова Новомосковська Сергій Рєзнік.

На фронті загинув Андрій Комар з Новомосковська
Андрій Комар. Телеграм-канал Сергія Рєзніка

"Головний сержант механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону загинув поблизу населеного пункту Першотравневе, Харківська область. Він віддав своє життя за свободу України та її народ. Андрій знав, за що воює, і стояв до останнього", — написав посадовець.

У бійця залишилися дружина та двоє синів.

25 серпня у Кам`янському попрощалися з Артемом Журавлем. Молодший сержант загинув 7 серпня під час бойового завдання на Херсонщині, повідомив міський голова Андрій Білоусов.

Артем народився у Дніпродзержинську. Закінчив 9 класів середньої загальноосвітньої школи №23, у 2007 році — Дніпродзержинський індустріальний технікум. Працював на ДМК.

На фронті загинув Артем Журавель з Кам`янського
Артем Журавель. Телеграм-канал Андрія Білоусова

З 2017 по 2021 рік перебував на контракті у Збройних Силах України. Був учасником АТО. Нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня. У перший день повномасштабного вторгнення став на захист України.

Військовому було 35 років. У нього залишилися мати, дві сестри та кохана дівчина.

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок