У Кропивницькому відкриють головну ялинку

У Кропивницькому відкриють головну ялинку

У Кропивницькому відкриють головну ялинку
.

19 грудня о шостій годині вечора, на площі Героїв Майдану, відкриють головну ялинку. Про це Суспільному розповіла начальниця міського управління культури і туризму Анна Назарець. За її словами, на організацію та проведення новорічних свят в Кропивницькому міська рада виділила чотириста сорок тисяч гривень.

Прикрашати ялинку почали 16 грудня. Додаткових прикрас цьогоріч не купували. Висота ялинки, як і торік, чотирнадцять метрів. За словами Анни Назарець, площу Героїв Майдану поділять на дві частини. На одній розмісять дерев’яні будинки, в яких продаватимуть наїдки та сувеніри. На іншій частині площі працюватимуть дитяча гірка й тир, їздитиме електропотяг, працюватиме фотозона.

”Перлиною нашого свята буде нова світлодіодна зона. Витратили на неї двісті шістдесят тисяч гривень. Спочатку вона працюватиме як резиденція святого Миколая, де святий Миколай прийматиме діточок, слухатиме їхні віршики, і кожна дитина отримає подарунок. Працюватиме світлодіодна зона до 15 січня. Будь хто зможе там сфотографуватися”.

За словами Анни Назарець, сто тисяч гривень з міського бюджету витратили на встановлення сцени, звукове та світлове обладнання. Цим займатиметься полтавська фірма, яка виграла тендер.

На початок