Захищаючи Україну загинув військовий з Херсонської області Євген Мітін

Захищаючи Україну загинув військовий з Херсонської області Євген Мітін

Загиблий Євген Мітін
. Загиблий військовослужбовець Євген Мітін Фото: Львський старостат

На війні за Україну на Харківщині загинув житель Львового Херсонської області військовослужбовець Євген Мітін. Про це Суспільному повідомила жителька Львового Тягинської громади Наталя Яценко.

Євген Мітін відслужив строкову службу, 9 березня 2023 року його мобілізували на військову службу навідником-оператором 9 механізованої роти військової частини А4698.

Захищаючи Україну загинув військовий з Херсонської області Євген Мітін
Херсонщина. Львово. Загиблий солдат Євген Мітін Фото: Наталя Яценко

Євген навчався в Ольгівському науковому ліцеї, потім здобув професію зварювальника.

"Завжди готовий прийти на допомогу всім кому вона потрібна. З шкільних років захоплювався воїнами АТО, їх відвагою і хоробрістю", говорить про Євгена його вчителька Світлана Решетило.

22-річний військовослужбовець був єдиним сином у сім'ї. Загинув 17 серпня 2023 року під час обстрілу в Куп'янському районі Харківської області. Євгена Мітіна поховали 26 серпня 2023 року на Херсонщині в селі Львове Бериславського району.

Захищаючи Україну загинув військовий з Херсонської області Євген Мітін
Херсонщина. Львово. Прощання із загиблим солдатом Євгеном Мітіним Фото: Наталя Яценко

Також на російсько-українській війні, в боях за свободу та незалежність країни загинув житель Херсонщини Олександр Місюра. Він загинув на Бахмутському напрямку.

Раніше ОВА повідомила, що 18 серпня на Херсонщині попрощались із військовослужбовцем ЗСУ Миколою Драєм. Він загинув на Запорізькому напрямку. Миколі було 53 роки, у нього залишилась дружина та двоє неповнолітніх дітей.

Каланчацька селищна військова адміністрація повідомила, що 13 серпня року при виконанні бойового завдання на війні Росії з Україною загинув місцевий житель Володимир Якименко.

Також 5 серпня, захищаючи Україну, загинув житель Зеленівки Денис Малишко. 3 серпня на Херсонщині попрощалися із загиблим на війні жителем Новорайської громади Віктором Герасименком.

Читайте нас у Telegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок