Напали через 500 гривень боргу: на Рівненщині за вбивство судитимуть чоловіків

Напали через 500 гривень боргу: на Рівненщині за вбивство судитимуть чоловіків

Напали через 500 гривень боргу: на Рівненщині за вбивство судитимуть чоловіків
. фото Нацполіції

На Рівненщині суд розглядатиме справу про умисне вбивство двох людей, замах на вбивство та розбій, повідомляють у прокуратурі. Сталося це у місті Здолбунів 6 лютого цього року – там виявили вбитим чоловіка, ще троє людей були поранені, згодом одна з травмованих померла.

До суду скерували обвинувальний акт щодо двох жителів Здолбунова, повідомляють у пресслужбі прокуратури області. Чоловіків звинуватили в умисному вбивстві двох людей.

Нагадаємо, сталося це у Здолбунові. Підозрілі крики та шум у сусідській квартирі на вулиці Заводській близько 21-ї години почула місцева жителька і одразу зателефонувала до поліції. Правоохоронці виявили у помешканні мертвим 38-річного чоловіка та 46-річного власника квартири, у нього були тілесні ушкодження.

Через годину поліцейські отримали ще одне повідомлення про вчинений злочин у цьому ж районі. У помешканні на проспекті Цементників жінка виявила у крові матір та свого чоловіка. 82-річну та 60-річного госпіталізували до лікарні.

Тоді заступник начальника поліції області Олександр Панасюк повідомив, що підозрювані прийшли "вибивати" борги, обидва були п'яні. Здолбунівчанина вони вбили за борг у 500 гривень. Наразі їм загрожує довічне ув'язнення, вони – раніше судимі.

"Чоловіки з однієї квартири винесли майна на 550 грн, з іншої – 600 грн готівки. На стадії досудового розслідування відносно підозрюваних застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", – повідомила речниця прокуратури Оксана Жужельська.

Справу розглядатиме Здолбунівський районний суд. За скоєне чоловікам загрожує довічне ув'язнення.

Суспільне готове озвучити позицію обвинувачених або їх захисту, якщо вони виявлять таке бажання і зв'яжуться з редакцією у будь-який зручний спосіб.

На початок