Вибухи на Хмельниччині 5 серпня: що відомо

Вибухи на Хмельниччині 5 серпня: що відомо

Оновлено
Вибухи на Хмельниччині 5 серпня: що відомо
. Ракети. Ілюстративне фото: Getty images

Ввечері, 5 серпня, під час повітряної тривоги у Хмельницькій області, яка розпочалася о 18.26 і закінчилася о 19.36 пролунали звуки вибухів. Про це написали на Telegram-сторінці Хмельницької ОВА.

Як розповів у вечірньому зверненні президент України Володимир Зеленський, сьогодні стався черговий масовий удар по Україні. За його словами, цілями армії РФ стали виробничі потужності підприємства "Мотор Січ" та об'єкти в Хмельницькій області.

"Кинджали, "Калібри" били по "Мотор Січі", по нашій Хмельниччині. Частину ракет збито. Дякую за це нашим воїнам ППО”, — сказав Володимир Зеленський.

Як повідомили у Повітряних сил ЗСУ, близько 18:50, крилаті ракети, які запустила з неба російська армія, декілька разів змінили напрямок руху й полетіли у напрямку Старокостянтинова, на Хмельниччині.

У Старокостянтинівській громаді, під час повітряної тривоги, пролунало близько десяти вибухів, про це Суспільному Хмельницький розповіли місцеві жителі.

За інформацією першого заступника Хмельницької ОВА Сергія Тюріна, в громаді на Хмельниччині внаслідок ракетного обстрілу вибуховою хвилею пошкодило декілька приватних будинків, вибило вікна в закладі культури, приміщенні автовокзалу та комерційному приміщенні.

Про постраждалих місцевих мешканців, травмованих або загиблих, ОВА не повідомляє.

Слідкуйте за новинами Суспільного Хмельницький у Telegram, Viber, YouTube, Instagram та Facebook.

На початок