У Хмельницькому попрощалися із полеглим військовослужбовцем Олегом Галкіним

У Хмельницькому попрощалися із полеглим військовослужбовцем Олегом Галкіним

У Хмельницькому попрощалися із полеглим військовослужбовцем Олегом Галкіним
. Фото: Суспільне Хмельницький

У Хмельницькому попрощалися із полеглим на фронті воїном Олегом Галкіним. Він захищав Україну на Луганському напрямку, де й загинув під час обстрілу "Градами". Про це Суспільному Хмельницький розповів староста села Нетечинці, звідки родом дружина Олега Микола Марисик.

За його словами, військовий був родом із обласного центру. Провести в останню путь Олега Галкіна прийшли рідні, друзі та однокласники.

"Він пішов добровольцем, сам захотів, мотивуючи це тим, що в нього є два сини, що він повинен показувати приклад своїм дітям. Ну, такий його патріотичний вчинок. Наскільки мені відомо, Олег потрапив під обстріл "Градами". Добра людина, жаль, що ми втрачаємо найкращих синів", — розповів Микола Марисик.

Із дитинства знав Олега Галкіна сусід Віталій Морозовський.

"З Олегом ми давно знайомі. Сусіди, росли разом. В Гречанах так і виросли. Навчався він у 29-й школі так само як і я.  Олег працював охоронцем, а також торгував яблуками на ринку зі свого саду. Дуже привітний чоловік був, відгукувався завжди", — каже Віталій Морозовський.

У Олега Галкіна залишилися двоє неповнолітніх синів. Поховали загиблого на Алеї Слави на кладовищі, що у мікрорайоні Ракове.

Слідкуйте за новинами Суспільного Хмельницький у Telegram, Viber, YouTube, Instagram та Facebook.

На початок