"Були атаки, але не склалося", — футболісти черкаського ЛНЗ про матч проти "Чорноморця"

"Були атаки, але не склалося", — футболісти черкаського ЛНЗ про матч проти "Чорноморця"

Ексклюзивно
"Були атаки, але не склалося", — футболісти черкаського ЛНЗ про матч проти "Чорноморця"
. Суспільне Черкаси/Олексій Юрін

Черкаський ЛНЗ поступився "Чорноморцю" у дебютному матчі Прем'єр-ліги. Гра відбулася 30 липня на Центральному стадіоні Черкас і звершилась рахунком 0:2 на користь "Чорноморця".

Післяматчеві враження футболістів зібрав кореспондент Суспільного Олексій Юрін.

Якби вдалося досягнути всього запланованого на цю гру, то команда виграла б, вважає нападник ЛНЗ Максим Прядун. Однак, з його слів, команді ще потрібно попрацювати, аби мати кращий результат.

"Треба ще трохи часу" — гравці черкаського футбольного клубу ЛНЗ про матч проти "Чорноморця"
Суспільне Черкаси/Олексій Юрін

"Це перша гра для Черкас у Прем'єр-лізі, тому, звісно, хотілося б розпочати перемогою. Але суперник зіграв трохи інакше, ніж ми планували", — зазначив він.

У команді чимало нових гравців, яким треба ще разом "зігратися", вважає футболіст:

"Будемо йти до мети і, думаю, що спрацюємось, але треба ще трохи часу. У нас були досить непогані атаки, але не склалося. А ще нам бракує вболівальників. Бо коли на стадіоні кілька тисяч людей і всі кричать, підтримують, то це підіймає дух".

Півзахисник Владислав Хамелюк зазначив: суперник, на його думку, був сильним:

"Складний суперник, складний матч. Ми на кожен матч покладаємо надію на перемогу, тим більше, що цього разу грали вдома. Тому, звісно, засмучені. Але забуваємо цю гру і йдемо далі і наступного суперника будемо намагатися перемогти".

Водночас своїми гравцями задоволений тренер "Чорноморця" Роман Григорчук. Водночас розповів, що думає про черкаську команду:

"Ми вже грали з ними тренувальний матч, помірялись, так би мовити, силами. Тоді мені було вже зрозуміло все. Ця команда вже без питань команда вищої ліги. Думаю, що далі ми побачимо тільки прогрес, бо потенціал є".

Вихід команди ЛНЗ у Прем'єр-лігу

За результатами матчу 14 червня 2023 року черкаський клуб ЛНЗ втрапив до Української Прем’єр-ліги – найвищої за рангом футбольної ліги. Усе завдяки перемозі у вирішальній грі з Інгульцем. Чемпіонат УПЛ стартував 8 липня матчами Оболонь – Колос та Верес – Полісся. Загалом у змаганнях братимуть участь 16 команд.

Маєте новину про події з життя на Черкащині? Надсилайте сюди

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Дивіться нас на YouTube: найцікавіші новини Черкащини та України

На початок