На війні з РФ на Донеччині й Херсонщині загинули бійці з трьох громад Кіровоградщини

На війні з РФ на Донеччині й Херсонщині загинули бійці з трьох громад Кіровоградщини

На війні з РФ на Донеччині й Херсонщині загинули бійці з трьох громад Кіровоградщини
. Колаж: Суспільне Кропивницький

На війні з РФ загинули військові з Бобринецьої, Голованівської та Онуфріївської громад Кіровоградської області. Про це повідомили голови громад. З двома загиблими прощатимуться 28 липня.

28 липня у місті Бобринець Кропивницького району прощатимуться з Олександром Корчагіним, 1972 року народження. За інформацією голови громади Леоніда Кравченка, смертельне поранення боєць отримав 23 липня внаслідок артилерійського обстрілу та бойового зіткнення з російськими військовими на території Донецької області. 28 липня в громаді оголосили День жалоби.

Олександр Корчагін
Олександр Корчагін. Фото: Facebook Леоніда Кравченка

28 липня у селищі Голованівськ прощатимуться з 54-річним командиром стрілецького відділення стрілецької роти, молодшим сержантом Олександром Лівітчуком. За інформацією голови громади Сергія Цобенка, боєць народився 14 червня 1969 року в Голованівську, навчався в місцевих школі та училищі №38 на тракториста-машиніста. Після служби в армії працював водієм, електрозварювальником та слюсарем на голованівських підприємствах, захоплювався садівництвом – вирощував виноград й екзотичні рослини. На другий день повномасштабного вторгнення РФ в Україну добровільно вступив до лав місцевої територіальної оборони. На початку жовтня 2022 року Олександра Лівітчука з іншими бійцями тероборони передислокували на Херсонщину. 25 липня військовий загинув внаслідок вогнепального поранення в селі Михайлівка Херсонської області.

Олександр Лівітчук
Олександр Лівітчук. Фото: Facebook Сергія Цобенка

24 липня під час виконання бойового завдання біля села Старомайорське Волноваського району Донецької області загинув навідник відділення морської піхоти роти морської піхоти, старшина Юрій Фурса, 1976 року народження з села Вишнівці Онуфріївської громади Олександрійського району. Це інформація від голови громади Віталія Берези. Про дату час та місце прощання з бійцем повідомлять додатково.

Юрій Фурса
Юрій Фурса. Фото: Facebook cелища Онуфріївка

На початок