На Кіровоградщині 60-річного чоловіка підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої

На Кіровоградщині 60-річного чоловіка підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої

На Кіровоградщині 60-річного чоловіка підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої
Будинок, в якому за словами сестри дівчинки Руслани Козловської, підозрюваний утримував дитину. Фото: Руслани Козловської

До поліції Кіровоградської області надійшло повідомлення про зґвалтування неповнолітньої дівчини 60-річним чоловіком. Про це Суспільному розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко. На час досудового слідства його взяли під варту.

Зі слів речниці, звернення до поліції надійшло 3 липня. В ньому йшлося про наругу над дівчинкою жителем міста Благовіщенське. Того ж дня його затримали. 4 липня чоловікові повідомили про підозру у скоєнні злочину за частиною 3 статті 152 "Зґвалтування" та обрали запобіжний захід на час слідства тримання під вартою без права внесення застави. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 12 років.

Сестра дівчини Руслана Козловська розповіла Суспільному — дитині 14 років. Підозрюваний — знайомий родини, місцевий фермер. Дівчина була з ним з 23:00 до 06:00 на території ферми, яка належить чоловікові, проти своєї волі. Підозрюваний, зі слів жінки, запропонував підвезти її додому. З ферми дівчині вдалось втекти, дорогою додому зустріла батьків, які шукали її всю ніч. Батьки викликали поліцію.

Адвокат підозрюваного Олексій Гончарук телефоном поспілкувався з Суспільним. Сказав, його підопічний не давав йому дозволу коментувати ситуацію.

На початок