Заступник голови Львівської облради Євгеній Гірник склав повноваження

Заступник голови Львівської облради Євгеній Гірник склав повноваження

Заступник голови Львівської облради Євгеній Гірник склав повноваження
. Фото: Facebook/Євгеній Гірник

Перший заступник голови Львівської обласної ради Євгеній Гірник подав заяву на складання повноважень. Про це він повідомив 30 червня на своїй сторінці у Facebook.

Причиною називає проблеми зі здоров’ям та потребу у тривалій реабілітації, що не дозволяє повноцінно виконувати свої обов’язки.

"Водночас вірю, що розпочаті процеси незалежного аудиту майна спільної власності та прозорого конкурсу на посаду керівника відповідного управління будуть завершені результативно і Львівщина триматиме лідерство якісних державних змін", – написав Євгеній Гірник.

У пресслужбі Львівської обласної ради Суспільному повідомили, що після відставки із посади голови облради Ірини Гримак її обов’язки тимчасово виконували Євгеній Гірник та Юрій Холод. Зараз тимчасово обов’язки очільника ЛОР виконує Юрій Холод, який є заступником голови ЛОР.

Що відомо про Євгенія Гірника

37-річний Євгеній Гірник має економічну та юридичну освіти. Закінчив Київський національний торгово-економічний університет та Київський національний університет імені Тараса Шевченка, працював у Державному управлінні справами при Президентові  України. На виборах у 2020 році пройшов до облради від партії ВО "Батьківщина". 1 грудня 2020 року став першим заступником голови Львівської облради, тоді ж Юрія Холода призначили заступником голови ЛОР.

На початок