Втрати Волині: повідомили про ще чотирьох загиблих на війні бійців

Втрати Волині: повідомили про ще чотирьох загиблих на війні бійців

29 червня у трьох громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще четверо захисників з Волині: Олександр Філон, Владислав Ксьондз, Сергій Семенюк і Олександр Цвид.

Олександр Філон

Про втрату повідомили у Ковельській міській раді. 28 червня загинув 25-річний військовослужбовець Олександр Філон, який служив із першого дня повномасштабного вторгнення.

Волинь загиблі
Олександр Філон.

Волинянин був командиром підрозділу штурмової бригади. Загинув у бою на Донеччині. Дату прощання з Олександром Філоном повідомлять пізніше.

Владислав Ксьондз

27 червня від отриманих у бою травм у військовому шпиталі помер 24-річний військовослужбовець Владислав Ксьондз.

Волинь загиблі
Владислав Ксьондз.

Як повідомили у Підгайцівській громаді, важкі травми волинянин отримав біля населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області. Декілька днів Владислав був у комі, але лікарям не вдалося його врятувати.

Сергій Семенюк

Лучанину Сергію Семенюку було 40 років. Солдат загинув 23 червня під час виконання бойового завдання у населеному пункті Берестове Донецької області.

Як повідомили в міській раді, лучан був оператором гірсько-штурмової роти однієї з військових частин. Дата прощання з полеглим захисником поки невідома.

Олександр Цвид

Також на Донеччині, але поблизу населеного пункту Сторожове, загинув військовослужбовець із Луцька Олександр Цвид. Бійцю було 46 років.

Загинув захисник 28 червня. У війську молодший сержант Олександр Цвид служив на посаді начальника зарядно-акумуляторної станції техніко-експлуатаційної частини автомобільної техніки.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок