29 липня учасники "Мотопробігу єдності" зупиняться у Кропивницькому

29 липня учасники "Мотопробігу єдності" зупиняться у Кропивницькому

29 липня учасники "Мотопробігу єдності" зупиняться у Кропивницькому
. Фото Юрія Бондаренка

29 липня учасники "Мотопробігу єдності", які разом із двома прапорами – українським та кримськотатарським проїдуть більше 50 міст України, зупиняться у Кропивницькому. Про це розповіла Суспільному учасниця мотопробігу Марія Комарова.

До Кропивницького байкери планують виїхати 29 липня із Кривого Рогу о 10-й ранку.

Об 11-й годині мотоспільнота Кіровоградської області зустрічатиме мотопробіг на межі із Дніпропетровською областю на автошляху Н-23 між населеними пунктами Тернівка та Гурівка (відстань від виїзду з міста Кривий Ріг 32 км, від в’їзду в місто Кропивницький 88 км. Зупинка 10 хвилин). Разом вони приїдуть до Кропивницького.

З 13.30 до 14.00 учасники автопробігу стоятимуть на площі Героїв Майдану.

Виїхати з міста планують о 14.30. До межі із Черкаською областю (її перетнути мають о 15.30) колону супроводжуватимуть байкери із Кіровоградщини та всі бажаючі.

Мотопробіг стартував 20 липня із Ужгорода. Планують проїхати більш 50 міст України та більше 6000 кілометрів.

"Мета пробігу – показати, що українська мотоспільнота дружна і єдина, із заходу до сходу, із півночі на південь, ми любимо їздити один до одного у гості, завжди готові підтримати один одного", – каже Марія Комарова.

Байкери планують доїхати до пропускного пункту Чонгар на адміністративному кордоні з Кримом у Херсонській області та передати кримськотатарський прапор мотоспільноті з анексованого півострова. Таким чином вони хочуть надіслати месседж, що Крим був, є і буде частиною України.

Марія Комарова зазначає, що мотопробіг не є політичним заходом. "Ми проти присутності будь-яких партій та їх символіки, це не є комерційний проект".

Про весь маршрут мотопробігу можна дізнатись тут, слідкувати за ним – на сторінці "Мотопробігу єдності" у Facebook.

Читайте також

На початок