Армія РФ за добу 57 разів обстріляла Херсонщину: поранені п'ятеро людей

Армія РФ за добу 57 разів обстріляла Херсонщину: поранені п'ятеро людей

Доповнено
Армія РФ за добу 57 разів обстріляла Херсонщину: поранені п'ятеро людей
. Херсон, соловіки йдуть повз згорілу внаслідок влучання російського снаряду АЗС, 19 червня 2023 р. Фото: Суспільне Херсон

Впродовж 19 червня армія РФ з мінометів, артилерії, танків БПЛА та "Градів" 57 разів обстріляла Херсонщину, випустила по її території 275 снарядів. По Херсону - 28.

Про це в Telegram повідомив голова ОВА Олександр Прокудін.

Снаряди влучили в житлові квартали, адміністративні будівлі Херсона та Бургунки, а також в будівлі АЗС та комунального підприємства в обласному центрі. Через російську агресію п'ятеро людей дістали поранення, йдеться в повідомленні.

Як повідомив у Telegram керівник Бериславської РВА Володимир Літвінов, від отриманих поранень в лікарні померла жителька Шляхового. Вчора її доставили в медичний заклад, після обстрілів села російськими військами. Також в лікарні перебувають двоє поранених з Бургунки.

Що відомо про обстріли Херсонщини 19 червня

Російські військові о третій годині ранку 19 червня обстріляли Херсон, снаряди влучили у дві автозаправні станції в різних районах міста та територію автопідприємства.

Російські війська щонайменше 10 разів з артилерії вдарили по селу Бургунка Тягинської громади. Дві людини поранені, обоє перебувають в лікарні. Також атакували Шляхове — поранену жінку ушпиталили.

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок