Зеленський звільнив начальника СБУ у Хмельницькій області

Зеленський звільнив начальника СБУ у Хмельницькій області

Зеленський звільнив начальника СБУ у Хмельницькій області
. Фото: 4 влада

Володимир Зеленський звільнив Тараса Цюцюру з посади начальника Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області.

Відповідний указ з'явився на сайті президента України від 25 травня 2023 року.

Указ президента України №297/2023 про звільнення Тараса Цюцюри з посади начальника Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області.
Указ президента України №297/2023 про звільнення Тараса Цюцюри з посади начальника Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області. Скріншот з сайту презента України

Що відомо про Тараса Цюцюру

  • Тарас Цюцюра народився 30 жовтня 1974 року в м. Рівне.
  • Закінчив Українську державну академію водного господарства.
  • У Службі безпеки України з 1997 року. Близько 12 років пропрацював на Рівненщині — на посаді оперативного співробітника, начальника сектора по боротьбі з корупцією в правоохоронних органах, начальником сектора по боротьбі з корупцією в органах управління обласного управління СБУ. Згодом переїхав працювати на Буковину, де обіймав посаду заступника начальника спецпідрозділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління СБУ в Чернівецькій області. З 2010 року працював на Волині. В обласному управлінні СБУ обіймав посаду заступника начальника відділу захисту економіки, згодом очолив відділ. В грудні 2015 року був призначений на посаду першого заступника начальника управління СБУ у Волинській області.
  • 28 жовтня 2020 року Тарас Цюцюра указом президента Зеленського був призначений начальником управління СБУ у Хмельницькій області.
  • Одружений. Має доньку.

Слідкуйте за новинами Суспільного Хмельницький у Telegram, Viber, YouTube, Instagram та Facebook.

На початок