На Тернопільщині на санній трасі загинула дев'ятикласниця

На Тернопільщині на санній трасі загинула дев'ятикласниця

Доповнено
На Тернопільщині на санній трасі загинула дев'ятикласниця
. Фото: Жолобівська гімназія

У селі Млинівці на території Кременецької обласної дитячої спортивної школи із санного спорту загинула дев'ятикласниця. Про це повідомляють на сторінці Нацполіції області в соцмережі.

Під час спуску по санній трасі відламався фрагмент дерев'яної дошки і травмував спортсменку. Ушкодження виявилися несумісними з життям.

Повідомлення про подію надійшло на лінію "102" 24 травня о 16:40 від лікаря бригади екстреної медичної допомоги. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група.

У ході перевірки встановили, що це трапилося під час тренувань, які проходили під наглядом тренера закладу.

Цей факт слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 2 статті 275 (Порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд, що спричинило загибель людей) Кримінального кодексу. Триває слідство.

Кореспонденти Суспільного звернулися за коментарем до президента Федерації санного спорту України Анатолія Малищика.

"Відкрито кримінальне провадження обласною поліцією. Доступу до справи наразі не маю, тому поки без коментарів", – сказав Малищик.

Друзі, однокласники, батьки, колектив Жолобівської гімназії, де вчилася загибла Діана Новосад, на сторінці в соцмережі висловили співчуття.

"Неможливо словами передати весь біль від втрати. Для кожного, хто знав Діаночку, вона була хорошою подругою, ввічливою, доброю та привітною дівчинкою".

У 2021 році Суспільне Спорт знімало репортаж про критичний стан санної траси у Кременці. Тоді директор ДЮСШ ім. Пушкара Євген Запольський зазначав, що траса потребує постійного ремонту.

Що відомо про санну трасу

Читайте також

На початок