У Костянтинівку на Донеччину привезли гуманітарну допомогу: які продукти та засоби гігієни входять до наборів

У Костянтинівку на Донеччину привезли гуманітарну допомогу: які продукти та засоби гігієни входять до наборів

У Костянтинівку на Донеччину привезли гуманітарну допомогу: які продукти та засоби гігієни входять до наборів
. Фото: Суспільне Донбас

Понад 400 наборів гуманітарної допомоги доправили сьогодні в одну з поліклінік Костянтинівки на Донеччину представники благодійної організації. Продукти та засоби гігієни роздаватимуть родинам із дітьми, пенсіонерам, тим, хто доглядає хворих рідних.

Жителька Костянтинівки Олена Мазур прийшла до міської поліклініки, щоб отримати продукти та засоби гігієни для хворого батька.

"У мене батько лежачий, йому потрібні і продукти, і миючі засоби, потрібен постійний догляд. І час зараз такий. Загалом дуже і дуже своєчасна і потрібна допомога", — розповіла жінка.

Віталій Мельник каже, така гуманітарна допомога дуже потрібна і для його родини.

"У мене батько онкохворий, операцію зараз зробити немає можливості, тому це вихід зі складного становища. Я за ним доглядаю і для нас це дуже велика допомога", – зазначив чоловік.

У гігієнічний набі входять: туалетний папір, рушники, господарські рукавички, пакети для сміття вологі серветки, зубні щітки – загалом 40 речей та засобів.

Для соціально вразливих родин у Костянтинівку на Донеччину привезли гуманітарну допомогу у лікарню
Гігієнічний набор для соціально вразливих родин. Фото: Суспільне Донбас

У набір продуктів входять: макарони, цукор, печиво, тушкованка консервована, гречка, каші. Все це розраховано на три місяці.

Формують списки тих, хто потребує підтримки та роздають гуманітарні набори працівники місцевого центру первинної медико-санітарної допомоги.

"Хочу подякувати фонду за таку щиру допомогу, яка вкрай важлива мешканцям Костянтинівської територіальної громади. Особливо особам з інвалідністю, особам, які одинокі, малозабезпечені, багатодітні ", — зазначила головна медсестра ЦПМСД Вікторія Харченко.

"За фінансової підтримки гуманітарного фонду Для України сьогодні надали 434 гуманітарних наборів. Ці набори розраховані на людей з інвалідністю, пенсіонерів, сімей з дітьми. Ми видаємо людям та їх родинам. На сьогодні це 138 людей та їх родини", — розповіла представниця благодійної організації "NEW WAY" Марія Худеньова.

За словами Марії Худеньової, благодійна організація "NEW WAY" працює у всіх прифронтових містах Донеччини.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок