У Кропивницькому університет готує "Книгу пам'яті" про загиблих студентів та випускників

У Кропивницькому університет готує "Книгу пам'яті" про загиблих студентів та випускників

У Кропивницькому університет готує "Книгу пам'яті" про загиблих студентів та випускників
. Фото: ЦНТУ

У Центральноукраїнському технічному університеті готують "Книгу пам'яті", присвячену загиблим на війні студентам та випускникам. Про це Суспільному розповів доцент кафедри економічної теорії, маркетингу та економічної кібернетики Юрій Бондарчук.

За його словами, адміністрація університету просить жителів Кропивницького, Кіровоградщини та інших регіонів України долучитися до створення книги та розповісти історії про полеглих на фронті.

"На жаль, в боях з російськими військами загинули тисячі воїнів-героїв. Кожен з них – особистість. Чийсь син чи донька, комусь – батько чи мати, брат чи сестра, дідусь чи онук. Заради майбутніх поколінь – важливо пам’ятати про кожного загиблого. Протягом 2022-2023 років кафедри, факультети ЦНТУ намагаються знаходити інформацію про своїх студентів та випускників, які, на жаль, загинули, захищаючи Батьківщину в лавах Сил Оборони України".

Зі слів Юрія Бондарчука, при зборі інформації труднощі виникають з тими випускниками, які закінчували КІСМ/КНТУ 10-20 і більше років тому.

"Тому нам потрібна допомога. Якщо ви маєте інформацію про те, що боєць, загиблий в зоні АТО/ООС у 2014-2022 роках чи під час російського вторгнення в Україну у 2022-2023 роках, був випускником нашого закладу, будь ласка, розкажіть про це нашому університету".

Повідомити інформацію можна за такими контактами:

Читайте також

  • У Дмитрівці на Кіровоградщині висадили алею з вишень у пам’ять про загиблих на війні з РФ земляків
  • У Кропивницькому попрощалися з 30-річним сапером Віталієм Дубіною і 58-річним гранатометником Олексієм Папушею
Повідомляйте про події з життя вашого міста чи селища у Кіровоградській області за цим посиланням
Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері, Телеграм, Інстаграм та Ютуб
На початок