Справу щодо смертельної аварії під Бричківкою почали розглядати по суті

Справу щодо смертельної аварії під Бричківкою почали розглядати по суті

Справу щодо смертельної аварії під Бричківкою почали розглядати по суті
. Суспільне Полтава

Засідання 8 липня відбувалося у закритому режимі. Прийшли обвинувачений Олексій Сердюков, потерпілий Валерій Похиленко та їхні адвокати. Про це Суспільному повідомив прокурор Олександр Гладченко.

Полтавський районний суд
Полтавський районний суд. Суспільне Полтава

Прокурор Полтавської прокуратури Олександр Гладченко розповів: "Оголошено в провадженні обвинувальний акт, проведено ряд допитів, визначено порядок дослідження доказів у кримінальному провадженні".

Наступне засідання призначили на 4 серпня. Під час попереднього засідання 4 червня суд ухвалив – зробити розгляд справи закритим. Це означає, що розгляд справи буде за участі усіх сторін, але без публіки. Зокрема, й журналістів. Про це клопотав потерпілий Валерій Похиленко.

Нагадаємо, 13 липня 2019-ого біля села Бричківка у Полтавському районі зіткнулися «Toyota» та «Жигулі». Водій іномарки виїхав на зустрічну смугу. Тоді четверо людей травмувалися, а пасажирка ВАЗу загинула. За кермом «Toyota» був підприємець та керівник інтернет-ресурсу «ЗМІСТ» Олексій Сердюков. Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть». У справі четверо потерпілих. Обвинуваченим є Олексій Сердюков. Якщо його провину доведуть, то чоловіка можуть ув’язнити на термін від 3 до 8 років.

На початок