На Житомирщині поліція перевіряє обставини самогубства підлітка

На Житомирщині поліція перевіряє обставини самогубства підлітка

На Житомирщині поліція перевіряє обставини самогубства підлітка
.

У Новоград-Волинському районі поліція перевіряє обставини самогубства 13-річного підлітка, якого 5 липня знайшли мертвим у напівзруйнованій будівлі в одному з сіл району. У поліції кажуть, що обставини вказують на самогубство. Поліцейські перевіряють причетність хлопця до суїцидальних груп в соцмережах.

Речниця Нацполіції в області Алла Ващенко розповіла, що повідомлення про виявлення тіла з вогнепальним пораненням голови надійшло 5 липня близько 9 ранку. На місці події з’ясувалося, що у родині жителів Новоград-Волинського району 4 липня близько 19:00 середній син пішов з дому і не повернувся. Батьки розшукували його з ночі разом з односельчанами, а вранці, після 8:30, знайшли у закинутому укріпленні часів Другої світової війни на околиці с. Майстрів, неподалік райцентру.

Попередньо встановлено, що хлопець без відома батька взяв з сейфа його зареєстровану мисливську гвинтівку та вчинив самогубство.

Поліція відкрила кримінальне провадження та призначила судово-медичну експертизу щодо причин смерті дитини.

Алла Ващенко каже, що зараз поліцейські опитують родину, друзів та односельчан загиблого і перевіряють інформацію щодо приналежності хлопця до суїцидальних груп у соціальних мережах.

Фото надане відділом комунікації Нацполіції в Житомирській області

На початок