На Житомирщині зіткнулися легковик і вантажівка – двоє людей загинуло

На Житомирщині зіткнулися легковик і вантажівка – двоє людей загинуло

На Житомирщині зіткнулися легковик і вантажівка – двоє людей загинуло
.

2 липня у Коростишівському районі зіткнулися вантажівка і легковик, унаслідок чого загинуло двоє людей, ще одна особа – травмувалася. За інформацією поліції, водій легкової машини не впорався з керуванням і зіткнувся з вантажівкою.

Про це Суспільному розповіла пресофіцерка Нацполіції області Алла Ващенко. За її словами, ДТП сталася близько 06:10 ранку на трасі Київ-Чоп у с. Кмитів Коростишівського району:

"Попередньо, водій автомобіля Opel, 21-річний житель Вінницької області, не впорався з керування та зіткнувся з вантажівкою "Volvo" з напівпричепом, яка стояла на узбіччі".

У ДТП загинули двоє людей – водій та 81-річна пасажирка легковика. Ще одна пасажирка цієї ж машини, 56-річна жителька Львівщини, травмувалася. Жінка їхала на задньому сидінні. У момент зіткнення їй затиснуло ноги конструкціями автомобіля. Рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій, щоб витягнути постраждалу, розжимали передні сидіння, а потім зрізали задні праві дверцята. Наразі жінка госпіталізована у реанімаційне відділення Коростишівської лікарні.

Фото надане пресслужбою ГУНП в Житомирській області

Суспільне.Житомир готове надати можливість озвучити свою позицію учасникам та очевидцям події, якщо вони виявлять таке бажання та звернуться до редакції у будь-який зручний спосіб.

На початок