На Херсонщині попрощаються із загиблим під Бахмутом військовим Віталієм Некорчуком

На Херсонщині попрощаються із загиблим під Бахмутом військовим Віталієм Некорчуком

На Херсонщині попрощаються із загиблим під Бахмутом військовим Віталієм Некорчуком
. Загиблий військовий з Херсонщини Віталій Некорчук Фото: сайт "Білозерка-Інфо"

19 квітня жителі Музиківської громади Херсонщини попрощаються зі загиблим на війні односельцем Віталієм Некорчуком. Чоловік загинув 24 листопада 2022 року під Бахмутом, виконуючи бойове завдання. Через довготривалу процедуру упізнання, забрати тіло захисника рідні змогли лише зараз, повідомив сайт "Білозерка-Інфо".

За інформацією видання, Віталію було 43 роки. Він мав родину: дружину Тетяну, сина Олега і доньку Настю.

"Він був завжди привітний з іншими та надзвичайно щасливий у сімейному житті Віталій. Коли почалася війна чоловік вивіз рідних до Івано-Франківська. А вже через місяць був на військових навчаннях. На фронті Віталій виконував обов’язки командира машини інженерних загороджень інженерно-саперної роти групи інженерного забезпечення. Життя воїна обірвалось внаслідок влучання ворожого снаряду в автомобіль українських військових", — йдеться у дописі.

Прощання з Віталієм Некорчуком відбудеться 19 квітня, об 11.00 в селі Загорянівка.

Що відомо

  • У бою під Бахмутом 4 квітня загинув херсонець Андрій "Мех" Мехряков. До повномасштабного вторгнення Андрій Мехряков працював у Херсоні діджеєм в клубі "ШАДЕ" під псевдонімом Apache.
  • В Одесі на західному кладовищі поховали херсонського волонтера Ігоря Косу. 31 березня 2022 року біля села Софіївка Херсонської області його автівку розстріляли російські військові.
  • 14 лютого у Херсоні на кладовище в селищі Геологів поховали військового Сергія Клименка, який загинув у боях за Україну у Мар'їнці.
  • У Херсоні попрощалися з бійцем 56-ої бригади Ігорем Голишевим. Він загинув 1 лютого, коли рятував поранених побратимів.
  • В тимчасово окупованій Новій Каховці на Херсонщині 12 січня попрощалися з волонтером Сергієм Федоренком. За свою проукраїнську позицію волонтер двічі побував "на підвалі" у російських окупантів. Після другого "візиту" — не вижив.
  • 31 січня у Комишанах на Херсонщині попрощались з військовослужбовцем, який загинув на війні Володимиром Бабенком. Також у Херсоні поховали загиблого героя війни Михайла Храменка.
  • 26 січня 2023 року захищаючи Україну загинув військовий з Гладківки Херсонської області Анатолій Лапутін.
  • Під Соледаром загинув військовослужбовець з Херсонщини, житель села Красного Горностаївської територіальної громади Бериславського району Сергій Никодус.

Читайте також

Укріплюють зупинки громадського транспорту, встановлюють укриття: як убезпечують від обстрілів жителів громади Херсона

"Військові РФ мінують територію і готуються до чергового "жесту". Гуменюк про ситуацію на лівобережжі Херсонщині

Розмінування територій, суди по колаборантах. 419 день війни: хроніка подій в Херсонській області

Читайте нас у Telegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок