У Чернігові відновлюють роботу груп раннього віку: коли та у яких дитсадках

У Чернігові відновлюють роботу груп раннього віку: коли та у яких дитсадках

У Чернігові відновлюють роботу груп раннього віку: коли та у яких дитсадках
. ФОТО: gettyimages (Фото ілюстративне)

З понеділка, 17 квітня, у Чернігові запрацюють групи раннього віку для дітей від двох до трьох років у дитсадках №39, №43, №70. Про це повідомив в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако у своєму Telegram-каналі.

Також він додав, що з 1 травня роботу таких груп планують відновити у садочках №52, №54, №58, №64, №65. Ще пізніше цей перелік можуть розширити за рахунок дитсадків №53 та №69.

"Ми тривалий час займалися цим питанням. Був запит від батьків, що працюють і мають десь залишати свою дитину на цей час. Вивчивши юридичну можливість, врахувавши безпекові та технічні моменти (вхід в укриття має бути з будівля садка), було ухвалено таке рішення", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що за словами начальника міського управління освіти Василя Білогури, можливість відкриття груп раннього віку в чернігівських дитсадках пов'язана з тим, що стало тепліше, й менше часу потрібно для того, щоб одягнути дитину й вивести її в укриття під час повітряної тривоги.

Також він додав, що у дитсадках міста нині лишаються вільними 1 235 місць. А 10 квітня відкрився ще один дитсадок. Усього в Чернігові їх працює 37.

Читайте також

Богослужіння на Великдень у Чернігові: як і коли їх проводитимуть в ПЦУ та УПЦ (МП)

Підписуйтесь на Суспільне Чернігів і на інших платформах: Telegram, Facebook, Viber, YouTube.

На початок