"Був найкоротшим і найскладнішим": у Луцьку офіційно завершили опалювальний сезон

"Був найкоротшим і найскладнішим": у Луцьку офіційно завершили опалювальний сезон

У Луцьку та Луцькій територіальній громаді 12 квітня офіційно завершили опалювальний сезон. Таке рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Як розповів у коментарі Суспільному директор комунального підприємства "Луцьктепло" Іван Скорупський, опалювальний сезон 2022-2023 був найкоротшим та найскладнішим за усю історію підприємства.

"Найкоротший, тому що найпізніший початок – 3 листопада, і тривав він на 20 днів менше, ніж усі попередні опалювальні сезони", – зазначив Скорупський.

Найскладнішим, – додає директор комунального підприємства, – цей опалювальний сезон став через постійні знеструмлення і атаки російських військ на енергетичні об'єкти України.

З листопада по квітень тепловики ліквідували 85 аварій на тепломережах. Нині за послуги з опалення та гарячого водопостачання жителі громади боргують майже 150 мільйонів гривень. це на 15 мільйонів більше ніж торік.

Що відомо

  • З 10 квітня у Луцьку призупинили опалювальний сезон у зв'язку з теплими погодними умовами. Розпочався він на початку листопада 2022-го.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок