У Чернігові з 10 квітня запрацює новий автобусний маршрут, а до двох інших внесуть зміни

У Чернігові з 10 квітня запрацює новий автобусний маршрут, а до двох інших внесуть зміни

У Чернігові з 10 квітня запрацює новий автобусний маршрут, а до двох інших внесуть зміни
. ФОТО: Суспільне Чернігів (архів)

З понеділка, 10 квітня, у Чернігові запрацює новий автобусний маршрут №25А та вносяться зміни в рух ще двох — №21 та №26. Таке рішення ухвалили 6 квітня на засіданні виконкому Чернігівської міської ради.

Новий маршрут №25А "Завод «Силікат» — Півці" — це продовжений 25-й маршрут, який курсуватиме від заводу Силікат до Півців вулицями курсанта Єськова, Михалевича та проспектом Миру.

Як повідомив Суспільному начальник управління транспорту Чернігівської міської ради Олександр Рижий, основна частина нового маршруту збігатиметься з автобусом №25, зміни вносяться на ділянці від перехрестя вулиць Михалевича і курсанта Єськова.

"На перехресті він рухатиметься не в напрямку вулиці курсанта Єськова, а в напрямку вулиці Авіаційної до кінцевої зупинки «Півці». Тобто, автобус №25 від перехрестя буде їхати в напрямку вулиці курсанта Єськова, а №25А — в напрямку Півців".

Крім того, кінцеву зупинку тимчасового автобусного маршруту №26 "Пляж «Золотий берег» — вулиця Ціолковського" замінять на зупинку "мікрорайон Астра" та подовжать маршрут до цього мікрорайону через вулицю В’ячеслава Чорновола.

Також автобусний маршрут №21, який зараз називається "Автозавод — Півці", з понеділка, 10 квітня, змінить назву на "Мікрорайон ЗАЗ — Півці" через вулиці Тичини та Кільцеву.

Нагадаємо, з 10 квітня громадський транспорт курсуватиме містом до 22:00.

Читайте також

У Новгороді-Сіверському знову не працюватиме єдиний маршрутний автобус

Підписуйтесь на Суспільне Чернігів і на інших платформах: Telegram, Facebook, Viber, YouTube.

На початок